top of page

Succesvolle Masterclass Haven- en Scheepvaartsector Suriname

Van 24 - 27 juni heeft DVV voor de tweede maal een succesvolle Masterclass gehouden rond Security Risk - & Verandermanagement, ditmaal voor de Haven- en Scheepvaartsector van Suriname. Samen met de eerder gehouden Masterclass voor de Luchtvaartsector is dit de tweede sector die van strategisch belang is voor Suriname. Nieuwe inzichten rondom SRM en het hierbij benodigde verandervermogen aan de hand van het DVV Transitiemodel zijn met een 30-tal deelnemers uit de sector interactief besproken. De deelnemers hebben op basis hiervan de ambities van het ecosysteem in de Haven- en Scheepvaartsector van Suriname vastgesteld.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page