top of page

Carola Linschooten


Per 1 mei j.l. werkt Duurzaam Verandervermogen samen met Carola Linschooten. Carola is zelfstandig trainer en adviseur met jarenlange ervaring op zowel de vitaliteits- als de HR-aspecten rond de duurzame inzetbaarheid van mensen in arbeidssituaties. Ze heeft als zowel medewerker als leidinggevende in verschillende functies ervaren wat werk leuk maakt en daardoor wat teams succesvol kan laten zijn. Carola onderzoekt met een brede blik samen met opdrachtgevers de vele mogelijkheden om als bedrijf succesvol te blijven in de veranderende wereld door te investeren in de medewerkers en in een andere manier van kijken naar werk. Hiertoe heeft ze verschillende interventies ter beschikking om na een verkenning en bewustmakingsfase daadwerkelijk tot actie over te gaan. Carola is partner en moeder van twee kinderen en leidt een actief leven met haar gezin en vrienden. Ze sport graag in de buitenlucht, vaak samen met haar familie en vrienden, waarbij ze het leuk vindt anderen te enthousiasmeren om te werken aan hun eigen vitaliteit. Net als iedereen bij DVV deelt ook Carola onze overtuiging dat in alles meer dan ooit de mens centraal moet staan.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page