top of page

DVV voegt adaptiviteit toe aan Defensie

Dinsdagmiddag 18 december was DVV aanwezig bij de officiële overdracht van de eerste acht SCANIA GRYPHUS vrachtwagens aan Defensie! De eerste van in totaal 2.037 voertuigen in het kader van het programma DVOW (Defensiebrede Vervanging Operationele Wielvoertuigen, het zogenaamde 50/100/150kN-segment). Schitterende show in de feitelijke productiehal van Scania Production Zwolle in aanwezigheid van minister Ank Bijleveld en haar Zweedse ambtsgenoot Peter Hultqvist, D-DMO VADM Arie Jan de Waard en C-LAS LGEN Leo Beulen. Een fantastisch, hypermodern product en een geweldige samenwerking (ook rond beheer en onderhoud) tussen de NL industrie en Defensie!

Daar waar DVV al onlosmakelijk haar inbreng heeft gehad (sinds 2014!) in het denken rond de Adaptieve Krijgsmacht speelt de DVV-aanpak rond inrichtingsprincipes ("Hebben/Kunnen/Weten") een sleutelrol bij de daadwerkelijke ingebruikname en instandhouding van de SCANIA vrachtauto's. De DVV-aanpak legt daarbij het fundament voor de concrete invulling van de gelijkwaardige samenwerking tussen het CLAS, SCANIA en het ROC Midden Nederland. De focus ligt hierbij op de personele component onder het motto "Samen Werven, Samen Opleiden, Samen Inzetten".

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page