top of page
samen werken
SAMEN WERKEN

 

Wij geloven in samenwerking en niet in concurrentie. Samen maken we namelijk méér mogelijk voor onze opdrachtgevers, ieder vanuit eigen kracht en expertise. En, we geloven in de kracht van spontane verbindingen en ideeën waaruit compleet nieuwe en geheel onvoorziene mogelijkheden ontstaan! Daarom bouwen we continu aan ons ‘ondernemersplein’ met leuke bedrijven, elk specialist op hun eigen gebied!

partners

BeDamCo is specialist op het gebied van bemiddeling van mensen van werk naar werk.

Convincing Presentations is specialist op het gebied van het ontwerp, de productie en het geven van ‘keynote presentaties’.

BusinessForensics is specialist op het gebied van big data analytics, investigation and case management.

Axioma is specialist op het gebied van communicatie advies, content marketing, bedrijfsjournalistiek en meer. We werken tevens gericht samen in ons initiatief Zet aan Zorg. 

AWVN, de grootste werkgeversvereniging van Nederland, is specialist op het gebied van arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaardenvorming. We werken tevens gericht samen in ons initiatief Zet aan Zorg. 

zet aan...
ZET AAN ZORG

 

De taakgroep is een initiatief van een drietal dienstverlenende organisaties. Wat ons bindt is een gedeelde visie, een dienstverlenende aanpak en een persoonlijke betrokkenheid bij de GGZ en de Gehandicaptenzorg. 

 

 

Ontdek ons initiatief op

 

 

www.zetaanzorg.nl

bottom of page