Geslaagde Haringparty 2017!

June 30, 2017

 

Op 28 juni 2017 hebben we weer een hele mooie Haringparty gehouden op het Lange Voorhout in Den Haag! Opnieuw samen georganiseerd met ONL Voor Ondernemers, Bridgehead en onze buren Bodega De Posthoorn hebben wij andermaal 200 gasten mogen verwelkomen op deze zeer geslaagde middag. Het bleek ook deze editie weer een hit om onder het genot van een mooie Hollandse Nieuwe en een goed glas ambtenaren, politici, ondernemers én kunstenaars kennis met elkaar te laten maken. Het leidde tot mooie gesprekken, het aangaan van nieuwe connecties en het aanhalen van oude banden. Op naar 2018!

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Symposium Prestatiecontracten

October 29, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 2, 2017

May 26, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

​© Duurzaam Verandervermogen. Alle rechten voorbehouden.