top of page

Rogier Egmond


Per 1 maart j.l. werkt Duurzaam Verandervermogen samen met Rogier Egmond. Rogier is een ervaren manager met een grote kracht in innovatie en ervaring op het scheidsvlak tussen marketing en techniek. Vanuit zijn visie ondersteunt hij organisaties bij het starten en/of groeien door het helpen verbinden aan de juiste markt, de juiste klanten, een definitief product en waar nodig de bijbehorende financiering. Hij kan daarbij als geen ander helpen om in een vroege fase de schifting te maken tussen de vele goede en die paar écht kansrijke ideeën. Rogier verenigt creativieit, logica en luisteren met gevoel. Vanuit openhartigheid, vertrouwen en verrassend anders zijn geeft hij structuur en richting zonder dat dat als regels voelt. Autonomie en enthousiasme krijgen daardoor ruimte. Ook Rogier deelt onze overtuiging dat in dit alles de mens centraal staat.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page