Samenwerking AWVN en DVV

August 1, 2016

 

De samenwerking tussen AWVN, de grootste werkgeversvereniging van Nederland en Duurzaam Verandervermogen heeft zich geïntensiveerd. In de gezamenlijk ontwikkelde propositie (zie de flyer) geven we onze gedeelde visie rond het borgen van verandervermogen in organisaties in deze steeds sneller veranderende werkelijkheid weer. Samen beogen organisaties in beweging te krijgen en te houden. Dit doen we met een beproefde aanpak en een concreet traject, voorzien van vernieuwende methoden en (onder andere innovatieve HR-)instrumenten.

 

Please reload

Featured Posts

Symposium Prestatiecontracten

October 29, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 2, 2017

May 26, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

​© Duurzaam Verandervermogen. Alle rechten voorbehouden.