Geslaagde Haringparty 2016!

June 22, 2016

 

Op de langste dag van het jaar, 21 juni 2016, hebben we een inmiddels traditionele Haringparty gehouden op het Lange Voorhout in Den Haag. Samen georganiseerd met ONL Voor Ondernemers, Bridgehead en onze buren Bodega De Posthoorn hebben wij een kleine 200 gasten mogen verwelkomen op deze zeer geslaagde middag. Onder het genot van een mooie Hollandse Nieuwe en een goed glas hebben ambtenaren, politici, ondernemers én kunstenaars kennis gemaakt, met elkaar van gedachten gewisseld en mooie gesprekken gevoerd. In 2017 zeker weer!

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Symposium Prestatiecontracten

October 29, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 2, 2017

May 26, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

​© Duurzaam Verandervermogen. Alle rechten voorbehouden.