top of page

Dirk Jan Jonker


Per 1 maart j.l. werkt Duurzaam Verandervermogen samen met Dirk jan Jonker. Dirk Jan ondersteunt met zijn bedrijf Het Ontwikkel Buro managers, medewerkers en teams in verander- en talentontwikkeltrajecten. Dat doet hij door de unieke talenten en kwaliteiten van managers en medewerkers als uitgangspunt te nemen. Vanuit de gedachte dat ieder mens talent heeft en dat dit potentiëel nog bij lange na niet volledig wordt benut. Dat is zonde, want het staat zowel de ambities van organisaties in de weg, als de ontwikkelmogelijkheden en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dirk Jan maakt dit talent zichtbaar en laat het opbloeien. Dat doet hij door middel van het ontwikkelen en uitvoeren van ontwikkelprogramma(’s) voor organisaties in vormen zoals: Corporate academies, MD-trajecten, Traineeprogramma’s, Talentontwikkelprogramma’s (ook 50+) of Employability programma’s. Kenmerkend voor de aanpak is dat programma’s altijd in co-creatie met klanten gemaakt worden en dat de mensen het leren inbedden in hun organisatie om zo een durzaam resultaat te kunnen borgen. Dirk Jan heeft een rijke achtergrond in HR. Hij ondersteunt Duurzaam Verandervermogen bij het ontwerpen en verzorgen van trainingen, ‘large scale interventions’ en leiderschapstrajecten. Ook Dirk jan deelt onze overtuiging dat duurzaam veranderen alleen kan als de mens centraal staat.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page