top of page

Focus. Verbinding. Leiderschap.


De wereld om ons heen verandert sneller en onvoorspelbaarder in tijd en actie dan we ooit hadden kunnen denken. Sociaal, technologisch, economisch, politiek, op ieder vlak is spake van een 'verandering van tijdperk' (we knipogen hier naar Jan Rotmans). Veel organisaties (overheden én bedrijfsleven) vinden het niet makkelijk om hierop een passend antwoord te hebben, daar waar ze dit antwoord eigenlijk 'morgen' al moeten kunnen geven. Daar komt nog bij dat de tot op heden gebruikte oplossingsrichtingen steeds minder goed in staat lijken te zijn, die antwoorden te geven.

Onze ervaring met een groot aantal transformaties leert dat organisaties het antwoord moeten vinden in het ontwikkelen van hun vermogen om veranderingen duurzaam, als way-of-life, in hun bedrijf te borgen. Zij die hun ‘why’ scherp voor ogen zien zullen al die aanstormende transformaties weten te omarmen en in hun voordeel én het voordeel van hun klanten weten om te zetten. Leidende uitgangspunten daarbij zijn:

Focus blijven hebben (of terugvinden) op waar je nu werkelijk van bent. Verbinding blijven maken (of herstellen) met klanten en medewerkers. Leiderschap blijven tonen (of opnieuw de ruimte geven) als belangrijkste voorwaarde om samen elke verandering ‘voor te zijn’.

Samen maken ze het verschil. Wij kunnen u ondersteunen in het vinden van de antwoorden voor úw organisatie op deze onderwerpen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page