Symposium Prestatiecontracten

October 29, 2019

 

 

Met veel plezier heeft Duurzaam Verandervermogen voor het Ministerie van Defensie op 26 september jl het Symposium Prestatiecontracten mogen organiseren. In opdracht van de Koninklijke Landmacht en de Defensie Materieel Organisatie hebben militairen, burgermedewerkers van Defensie én vertegenwoordigers van externe partners in het Nationaal Militair Museum in Soest met elkaar over het onderwerp prestatiecontracten gesproken. Na de opening door de plaastvervangend commandanten van de DMO en het CLAS zijn meerdere keynotes gehouden, waarna in diverse break-outs nadere discussies zijn gevoerd. De ruim 180 deelnemers kijken terug op een geslaagde en informatieve dag. Samen werken met haar externe partners, op basis van gelijkwaardigheid en geborgd via heldere afspraken in prestatiecontracten, maakt Defensie in de toekomst robuuster, wendbaarder én sterker!

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Symposium Prestatiecontracten

October 29, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 2, 2017

May 26, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

​© Duurzaam Verandervermogen. Alle rechten voorbehouden.