Succesvolle Masterclass Haven- en Scheepvaartsector Suriname

June 30, 2019

 

 

Van 24 - 27 juni heeft DVV voor de tweede maal een succesvolle Masterclass gehouden rond Security Risk - & Verandermanagement, ditmaal voor de Haven- en Scheepvaartsector van Suriname. Samen met de eerder gehouden Masterclass voor de Luchtvaartsector is dit de tweede sector die van strategisch belang is voor Suriname. Nieuwe inzichten rondom SRM en het hierbij benodigde verandervermogen aan de hand van het DVV Transitiemodel zijn met een 30-tal deelnemers uit de sector interactief besproken. De deelnemers hebben op basis hiervan de ambities van het ecosysteem in de Haven- en Scheepvaartsector van Suriname vastgesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Symposium Prestatiecontracten

October 29, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 2, 2017

May 26, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

​© Duurzaam Verandervermogen. Alle rechten voorbehouden.