Rogier Egmond

April 21, 2017

 

Per 1 maart j.l. werkt Duurzaam Verandervermogen samen met Rogier Egmond. Rogier is een ervaren manager met een grote kracht in innovatie en ervaring op het scheidsvlak tussen marketing en techniek. Vanuit zijn visie ondersteunt hij organisaties bij het starten en/of groeien door het helpen verbinden aan de juiste markt, de juiste klanten, een definitief product en waar nodig de bijbehorende financiering. Hij kan daarbij als geen ander helpen om in een vroege fase de schifting te maken tussen de vele goede en die paar écht kansrijke ideeën. Rogier verenigt creativieit, logica en luisteren met gevoel. Vanuit openhartigheid, vertrouwen en verrassend anders zijn geeft hij structuur en richting zonder dat dat als regels voelt. Autonomie en enthousiasme krijgen daardoor ruimte. Ook Rogier deelt onze overtuiging dat in dit alles de mens centraal staat. 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Symposium Prestatiecontracten

October 29, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 2, 2017

May 26, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

​© Duurzaam Verandervermogen. Alle rechten voorbehouden.