Jennifer Hanenberg Elders

December 18, 2015

 

Per 1 december j.l. werkt Duurzaam Verandervermogen samen met Jennifer Hanenberg Elders. Daar waar de focus van Duurzaam Verandervermogen met name ligt bij support rond transformaties op groepsniveau, is Jennifer vooral gericht op support van transformaties op het individuele niveau. Jennifer heeft als HR-adviseur ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bij de (semi)overheid. Zij maakte de stap naar register Bedrijfscounsellor en is in opleiding voor registertherapeut. Hiermee begeleidt zij medewerkers bij duurzame persoonlijke veranderingen om beter te functioneren. Daardoor ondersteunt zij zowel werkgevers als werknemers bij het voorkomen van onnodig verzuim. Ook Jennifer deelt onze overtuiging dat duurzaam veranderen alleen kan als de mens centraal staat. Voor meer informatie zie Voorkom Onnodig Verzuim.

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Symposium Prestatiecontracten

October 29, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 2, 2017

May 26, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

​© Duurzaam Verandervermogen. Alle rechten voorbehouden.